Barsel Holdtræning

Calisthenicstræning til forældre der har en 0-2 årig rendende. 
Vil du træne calisthenics, men ikke har kunnet tage dit barn med ind til hold træning? 
Det ændrer vi på nu!

Tag din baby/toddler med til træning, mens du bliver stærk!

Har du det svært med at finde en babysitter, mens du er ude og træne? Så tilbyder vi nu hold til dig, hvor det er muligt at tage dit barn med.
Vi har sørget for at børnene har et sted de kan tumle rundt, mens du træner. Vil du have barnet med rundt, er det også muligt.

Kom igennem hele kroppen med Calisthenics

Med vores træningsstruktur sikrer vi at du får det bedste ud af træningen og kommer igennem hele kroppen. Alle øvelser vi laver kan justeres fra alt for begynder til erfaren. Så der vil altid være plads til forbedring. Vi stræber efter at gøre jer stærke og funktionelt dygtige på en hensigtsmæssig fremgang.

Varighed & Træningstider

Træningen er kropsvægtsbaseret med minimum brug af redskaber. Træningens varighed er 1 time, hvor de første 10-15 min er opvarmning.
Vi tilbyder trænings på bestemte tidspunkter:

Mandage Kl: 9:30-10:30
Onsdage kl: 9:30-10:30
Fredage kl: 9:30-10:30

Træn sikkert

Vores instruktører er uddannede inden for calisthenics og har flere års erfaring med træning af gravide og efterfødsel. Vi garanterer, at øvelserne og teknikkerne bliver udført korrekt og sikkert.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores hold, derfor har vi maksimalt 12 pladser pr. hold. På den måde kan vi sikre, at hver deltager får tilstrækkelig opmærksomhed og individuel vejledning.
Book Gratis
Prøvetime
Bliv Medlem
Trustpilot

TAG IKKE VORES ORD FOR GODE VARER

HØR HVAD MEDLEMMERNE SIGER
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram