Holdtræning

Calisthenics - Trænings baseret på egen kropsvægt
Morgenhold | Formiddagshold | Eftermiddagshold | Aftenhold

Styrke & Teknik

Kropskoordinering

Balance & Stabilisering

INFORMATION

Om vores holdtræning

Få fysisk og mentalt overskud i hverdagen fra vores hold-træninger, som kan være dit pusterum fra alt det stressede du oplever i hverdagen. Holdene er både for nybegyndere, øvede, samt avanceret.
Uanset om du er ny eller bekendt med calisthenics træning vil vi igennem vores holdtræninger sikre dig et varmt og imødekommende fællesskab. Vi er et utrolig rummelig og motiverende træningsfællesskab med god stemning, hvor du kan være dig selv, og træne med på holdtræningerne ud fra dit helt eget niveau. Vi har allesammen en fælles passion, for det at bevæge sig, så uanset om du er lille, stor, rød, blå eller grøn, så er der altid en plads til dig, her hos os. Vi vil garantere smil, god energi, sved på panden, seriøs struktureret træning, mens vi har det sjovt.

Læs mere

På vores hold-træninger går vi meget op i at udføre øvelserne korrekt og hensigtsmæssigt, netop for at undgå og/eller forebygge mod skader, hvor du samtidig bliver udfordret i din træning.

For os er det vigtigt at du får det bedste ud af træningen og kommer igennem hele kroppen på en uge. Derudover ønsker vi at tilbyde dig flere muligheder til din træning, derfor tilbyder vi ikke bare grundlæggende hold-træning, såsom Push-ups, Pull-ups, Squats, L-sit mm., men også avanceret hold-træning(Skills), såsom Handstand, Muscle-up, Frontlever mm.

BASIS HOLDENE

PULL HOLDENE

Pull-up er en af de hårdeste grundøvelser at træne sig op til i Basis-serien for opbyggelse af grundstyrke og teknik i calisthenics. Vi kører to forskellige træningsprogrammer, så det betyder at holdet er til dig som gerne vil lære din første Pull-up eller blive stærkere og forbedre dine tekniske færdigheder. I Pull-serien har vi øvelser, såsom, australian pull-ups, pull-ups, chin-ups, one arm pull-up, og en masse andre varianter.
Der bliver som regel arbejdet med tempo varieret træning: kontrolleret, slow og eksplosive styrke. Det kræver kropsbevidsthed, styrke, kontrol for at praktisere øvelser som pull-ups og alle dens varianter. Pull-serien er især vigtig for dig som gerne vil lære fx muscle-up, front lever, human flag.

PUSH HOLDENE

Push-holdene hører ind under vores Basis-serie for opbyggelse af grundstyrke og teknik i calisthenics. Den er perfekt for begynderen og den øvede, som gerne vil opbygge styrke eller forberede teknik uanset niveau. Det kræver kropsbevidsthed, styrke, mobilitet og kontrol for at praktisere øvelser som dips, push-up, eksplosive push-ups, straight bar dips mm. Ønsker du at lære eller blive stærkere i push øvelser, så er dette et godt sted at starte og en sikker overgang til de mere avanceret øvelser som, muscle-up, handstand, backlever, human flag planche, mm.

CORE HOLDENE

Coren er altafgørende i alle grundøvelser som hører ind under basis-serien, samt avancerede skill-øvelser. Til træningerne fokuserer vi på at give dig en all-around stabil kontrol af coren, samt at gøre den stærk igennem en masse variationer af øvelser fx L-sit, Leg Raises, Toes to bar, Sit-ups mm. Der bliver som regel arbejdet med dynamiske og statisk styrke, hvorigennem mobiliteten især bliver udfordret og forbedret. Core-serien er især vigtig for dig som gerne vil lære fx handstand dragonflag, human flag, L-sit, front lever.

BEN/CORE HOLDENE

Bentræningen bliver ofte undervurderet og/eller helt undladt af den normal udøver. Derfor har vi sammensat Ben og core sammen. Benene er en stor del af kroppen, derfor det essentielt at kunne have kontrol og aktivering over benene. Dette gælder alt fra basisøvelser til avancerede skill-øvelser.
Til træningerne fokuserer vi på styrke, balance og stabilitet gennem varierede øvelser som fx Squat, Jump Squat, Lunges, Nordic Hamstrings, pistol squat mm. Der bliver som regel arbejdet med tempo varieret træning: kontrolleret, slow og eksplosivitet, samt opspænd.
Her kombinerer vi øvelserne fra Core holdene.

MOBILITY HOLDENE

Mangler man mobilitet, eller er du ufleksibel, eller bare stiv i kroppen. Så er mobilitetstræning godt for dig. Mobilitet er noget af det vigtigste man har brug for i mange øvelser. Især når man skal til at begynde på avancerede øvelser, hvor mobiliteten er nødvendig. Nogle har brug for den ekstra mobilitet for at kunne opnå den fulde kontrol over den enkelte øvelse. Mobilitetstræning er noget alle kan være med til uanset niveau, og er med fokus på at opnå den nødvendige mobilitet til holdtræningerne og meget mere.

FULLBODY HOLDENE

På fullbody holdene kombinerer vi alle 4 dele sammen fra holdene:
Pull, Push, Core & Ben. Her vil øvelserne typisk være fokus på superset (to øvelser efter hinanden) så  vi fokuserer mere på muskeludholdenhed, så du kan få det bedste ud af træningen.

HOLD TRÆNINGSPLAN

Læs om holdtræningspolitikken

SÅDAN FUNGERER TILMELDING PÅ HOLD-TRÆNING
Vores hold tilmeldingssystem er i samarbejde med app'en ''ForeningLet'', som du kan downloade på appstore på både android og IOS. Du vil ved din medlem indmeldelse få et medlemsnummer & adgangskode tilsendt over e-mail som du skal bruge for at tilmelde dig hold-træning, som skal ske gennem appen.

Eftermiddag/Aftenhold Tilmeldingsfrist
Du kan tilmelde dig på et hold helt op til holdets start.

Aflyst hold: 1 Time før Holdets start vil holdene på dagen blive aflyst & slettet, hvis holdet kun har 1 tilmeldt. Du vil få en mail-notifikations hvis holdet bliver aflyst. Dvs. at der SKAL være minimum 2 tilmeldte for at holdet bliver afholdt.
Derfor er det vigtigt at få tilmeldt holdet som man ønsker at komme til i god tid.

Morgenhold Tilmeldingsfrist
Du kan tilmelde dig på morgenhold helt op til holdets start.

Aflyst hold: Kl 20.00 dagen før holdets start blive aflyst & slettet, hvis holdet kun har 1 tilmeldt. Du vil få en mail-notifikations hvis holdet bliver aflyst. Dvs. at der SKAL være minimum 2 tilmeldte for at holdet bliver afholdt.
Derfor er det vigtigt at få tilmeldt holdet som man ønsker at komme til i god tid.
Alle medlemmer med abonnementet ’’Hold’’ eller ’’Premium’’ og ikke har tilmeldt et hold, har stadig muligheden for at deltage på holdet så længe holdet ikke er fyldt, og medlemmet kommer til tiden. Ellers er det først til mølle-princippet.
Dem som har tilmeldt sig på holdet har reserveret deres plads.

Afmeldingsfrist
Alt afmelding af tilmeldte hold skal ske op til 1 time før holdstart. Dukker medlemmet af det tilmeldte hold ikke op, vil der automatisk blive lagt et udeblivelsesgebyr på 25 DKK. (Bliver trukket sammen med medlemskabsstrækket)
Ved morgenhold skal afmelding ske kl. 20.00 dagen før holdets start.

Check-in
Det er medlemmets eget ansvar at få husket at checke ind før holdets start. Glemmer medlemmet at checke-in vil det blive talt som udeblivelsesgebyr på 25 DKK.
Check-in funktionen med medlemskortet åbner 2,5 time før holdets start og lukker 10 min efter holdets start.
Efter de 10 min vil dørene blive lukket.
Oplever du problemer med Tilmelding/Afmelding, kontakt os venligst over telefon eller e-mail info@vicigym.dk.
OBS: Vi har ingen hold på helligdage.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram