Om VICI GYM

VISION | CONQUER
VICI's store passion er Calisthenics & Street Workout. Igennem denne passion vil vi sprede budskabet om Calisthenics og Street Workout. Nemlig kropsvægttræning. Vi har både atleter og instruktører der bla. laver shows & workshops samt aktiv deltagelse i konkurrencer (både i indland og udland). Vores hensigt er ikke at fremstå som de bedste, men i stedet at løfte et budskabet om sporten i fælleskab. Vi træner hver dag hårdt for at udvikle os. Ikke kun i dynamics og statics, men også inderligt, fysisk og mentalt.
Til daglig har vi holdtræning i vores center og hjælper borgerne til at blive stærkere både fysisk og mentalt. Hos os er alle velkommen, lige meget niveau eller baggrund. Den her sport er for alle.

Timeline

Fra 2016 til nu

Starten af 'Team VICI'

2016
Vi startede ud med 4 atleter der havde et ønske om at lave Freestyle Shows her i Danmark, eftersom vi var de 4 bedste atleter her i Danmark indenfor Calisthenics Freestyle

Danmark Har Talent 2018

2018
Vi blev inviteret til Danmark Har Talent 2018, som vi så var en oplagt begivenhed for at kunne sprede Calisthenics & vores sport.

Flere folk kontaktede os

2018-2019
Flere borgere kontaktede os, om hvor og hvordan man træner det og kommer igang. Her viste det sig at der var stor efterspørgsel til kropsvægtstræning. Her begyndte vi at tilbyde Calisthenics på åbne områder.

De varme & kolde perioder

2019
Efter at tilbyde calisthenics til borgerne nogle gange med varme og kolde aftener. Vidste vi at vinteren vær den sværeste periode. Vi lejede os ind i et lille rum på 30m2 som var eget af en anden virksomhed. Medlemtallet steg.

Vores første Træningscenter

2019
Eftersom sommeren nærmede os, kiggede vi efter vores egne lokaler, hvor man kunne træne frit, som man lystede. Her fandt vi vores nuværende sted. Men budgettet kunne kun række et af lokaler, som vi kender i dag som vores HAL 1. 

HAL2

2020
Vi vidste vi skulle stige i medlemstal, for at kunne leje HAL2, da vi ikke ville dele receptionen med andre virksomheder, hvilket var essentielt for os for at kunne udvide og få et mega fedt træningscenter. Vi opnåede vores drøm. Danmarks eneste og største Calisthenics træningscenter.

Resten er historie

2020-2023
Vi kom igennem tykt og tyndt med Corona'en. Heldige var vi. Vi havde så mange støttende medlemmer, der ville støtte vores lille familien for at kunne komme tilbage til noget fedt igen, når stormen var ovre.
Lige siden har vi bygget til, og forbedret vores faciliteter, for at kunne få et mega fedt fællesskab og træningsområde til den lille calisthenicsfamilie vi er.
homeapartmentmoonstarflagusersmap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram