Yoga - Astanga

Oplev forvandlingen af krop og sind gennem Astanga Yoga - en tidløs rejse mod indre harmoni og styrke, der vil inspirere dig til at strække dine grænser og opnå en ubeskrivelig følelse af indre balance

Astanga Yoga - vejen til helhedsomvæltende transformation

Tag imod udfordringen og træd ind i en verden af Astanga Yoga, hvor du vil opdage din egen styrke, opnå dyb indsigt og opleve en total forvandling af både krop og sind.

Ashtanga Vinyasa Yoga - for begyndere

Ashtanga Yoga er en meditation i bevægelse, der omfatter tre grundlæggende elementer: 1. Asana (stilling) 2. Bevidst vejrtrækning og 3. Drishti (fokus). Ashtanga Yoga-sekvensen opbygger ikke kun fleksibilitet, balance og udholdenhed, men udfordrer også eleven til at træde ud af deres komfortzone og bevare fokus, mens de praktiserer stadig sværere asanas (f.eks. hovedstand, dybe foroverbøjninger og bagudbøjninger). Regelmæssig træning giver eleven mulighed for at overvinde modstand mod vanskeligheder, komme ind i en tilstand af flow og være fuldt til stede i øjeblikket.

Dette begynderledede hold er beregnet til elever, der er nye i Ashtanga-praksis, men også til dem, der allerede har nogle grundlæggende erfaringer med en anden stil af yoga.

Træningstider
OBS! Lige nu er vores instruktør i Indien for at uddanne sig yderligere.
Hun er tilbage fra 1. November 2023.

Keya Cäcilia

Mød Keya, en ekspertinstruktør og passioneret udøver af Astanga Yoga. Hendes dedikation til denne transformative praksis og evnen til at beherske kroppen på et højt niveau gør hende til den ideelle guide for dem, der ønsker at opnå en dyb forbindelse mellem sind og krop. Gennem hendes inspirerende undervisning og personlige erfaringer vil Keya hjælpe dig med at opdage din indre styrke og balance i verden af Astanga Yoga.
Læs mere
Gratis prøvetimeBliv medlem

Ønsker du et klippekort?

Vi tilbyder klippekort med 1, 5 og 10-turs klippekort, som kan bruges til fri træning eller et af vores hold træninger/børnehold.
Bestil klippekort
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram