CALISTHENICS

EXCEPTIONELLE RESULTATER MED CALISTHENICS OG STREET WORKOUT

Hvad er Calisthenics?

Calisthenics er en træningsform, som er baseret på træning med din egen kropsvægt. Den kræver minimum brug af redskaber og består af øvelser som Chin-Ups, Dips, Armbøjninger, Lunges, Planke, Håndstand og Squats mm. Alle disse øvelser foretages med brug af egen kropsvægt. I Calisthenics kan der være stor forskel på intensiteten i de forskellige øvelser og belastningen af de forskellige muskler. Det er derfor vigtigt, at forebygge skader med specielle træningsformer. Det er nemlig ikke en konstant kropsvægt du arbejder med, det kan være forskelligt, hvilke muskler du ligger vægt på og derved vil belastningen også være forskellig.

TRÆN MED HELE DIN KROP

Når man træner Calisthenics og street workout er det vigtigt, at du sikrer dig en god tilpasning af kroppens strukturer, før du begynder, at øge belastningen med øvelser, der er teknisk svære at udføre. På den måde kan du forebygge risikoen for skader. En perfekt øvelse i at bære din egen kropsvægt kræver et koordineret samarbejde mellem dit nervesystem, hjerne, sanser og dine muskler. Derfor bruger du ofte også mere hjerneaktivitet end normal fitness på maskiner. Du vil på den måde træne alle dele af din krop med denne træningsform. Street workout giver exceptionelle resultater ved, at bruge tyngdekraften og blande den med bevægelsesfærdigheder og en atletisk fysik.

TRÆN SOM EN KRIGER

Calisthenics kommer fra latin. "Kalos" betyder skønhed og "sthénos" betyder styrke. Dette giver god mening i forhold til selve træningsformen, fordi du igennem din styrke og smidighed kommer i god fysisk form og får et bedre selvværd. Det er en af de ældste træningsmetoder, som blev anvendt af spartanerne, for at forbedre deres fysiske form og styrke. Der er derfor mange militære enheder og elite sportsudøvere, som anvender calisthenic øvelser til evalueringer og adgangskrav for militære organisationer overalt i verden.


TRÆN CALISTHENICS HOS VICI GYM

Hos Team VICI behøver du ikke at være spartaner. Vi prøver at gøre træningen let for alle aldersgrupper uanset dit niveau. Du kan på en sjov og sikker måde komme igang med Calisthenics & Street Workout. Trænerne hos Team VICI er professionelle athleter og sportsudøvere, som har dyrket Street workart i årtier. Derfor ved de præcis, hvad der skal til, for at du kan blive stærk som en kriger. Vi hjælper og guider dig til den perfekte workout, så du undgår skader og overbelastning af dine muskler og led. For både børn og voksenhold, har vi fokus på motorisk udvikling og funktionel styrke. Vi skræddersyer træningen til at alle niveauer kan være med.

Før du begynder calisthenics og street workout, er der mange, som instinktivt tænker at de ikke kan udføre øvelserne. Vi startede Team VICI for at hjælpe folk i gang med at bruge sin egen kropsvægt. Derfor går vi meget op i at skabe de rigtige rammer for at disse øvelser bliver udført korrekt og at du får den rette vejledning til at kunne opnå resultater. Vi lægger stor vægt på personlig udvikling for alle vores medlemmer.
Book gratis prøvetime

Sådan kommer du igang med Calisthenics

For at du kan blive god til Calisthenics, er det vigtigt at du bruger din krop som én enhed, fremfor at træne en koncentreret muskelgruppe. Du kommer til at træne din core og muskulatur på en meget anderledes måde end du ville gøre det i et fitnesscenter. Det er derfor vigtigt, når du begynder på denne træningsform at du har tålmodighed med resultaterne. Det tager ikke kun et par uger, at blive god. Det kan tage adskillige måneder, før du lære at mestre de forskellige øvelser. Der skal konsekvent og gentagende træning til over en længere periode, før du kan se resultater, men vil være det hele værd i sidste ende.
BRUG KROPPEN SOM ÉN ENHED
VÆR KONSEKVENT OG GENTAGENDE
HAV TÅLMODIGHED

SJOV TRÆNING FOR BÅDE BØRN OG VOKSNE

Calisthenics er en form for street workout, hvor grupper udfører træningsøvelser i forskellige byområder. Det gode ved denne træningsform er, at alle i et mindre omfang kan udføre træningsøvelserne uanset køn og alder. Den er beregnet til, at kunne øge din fleksibilitet og styrke igennem forskellige bevægelser. I størstedelen af øvelserne gælder det om at trække, skubbe, bøje, hoppe eller svinge ved brug af din egen kropsvægt. Street workout kan give dig fordelene øge din muskelmasse samtidig med den vil forbedre finmotoriske færdigheder, som koordination og balance.


TRÆNING DER KAN UDØVES OVERALT

Calisthenics er en form for street workout, hvor grupper udfører træningsøvelser i forskellige byområder. Det gode ved denne træningsform er, at alle i et mindre omfang kan udføre træningsøvelserne uanset køn og alder. Den er beregnet til, at kunne øge din fleksibilitet og styrke igennem forskellige bevægelser. I størstedelen af øvelserne gælder det om at trække, skubbe, bøje, hoppe eller svinge ved brug af din egen kropsvægt. Street workout kan give dig fordelene øge din muskelmasse samtidig med den vil forbedre finmotoriske færdigheder, som koordination og balance.


TRÆN CALISTHENICS HOS VICI GYM

Book gratis prøvetime

DERFOR SKAL DU TRÆNE CALISTHENICS

Det er nemt at forstå, hvorfor denne træningsform har taget fart. Den er let at lære og kan tilpasses ethvert niveau og udføres overalt. Det er en effektiv træningsmetode, der ikke koster noget. Du bruger din krop på samme tid, fremfor at isolere enkelte muskelgrupper i kroppen. Du kan sagtens fremhæve bestemte muskelgrupper, men du vil samtidig bruge dine andre muskler i en mindre grad. Når du træner med din kropsvægt, så kombinerer du styrketræning med grundlæggende gymnastikbevægelser.

At blive stærkere handler ofte om modstand. I den sammenhæng er øvelser med din egen kropsvægt meget effektive. Det kræver nogle gange kreativitet, at udføre mere avancerede øvelser. Når øvelserne ikke længere kan give dig modstand, så er det måske tid til at variere din træning. Er det eksempelvis for nemt for dig at udføre 10 Chin-Ups, kan det være du måske skal tage en jernkæde om halsen, der kan udfordre dig på vægt og styrke. Derfor er der mange, som anvender udstyr som vægtveste, vægtskiver m.m.

DERFOR SKAL DU TRÆNE CALISTHENICS

TRÆNING GIVER DIG NY ENERGI
Meget forskning peger på at du ved at opstille mål, lære nye øvelser, være stærk og at være en del af et team, kan være med til at gøre dig lykkelig. Bruger du Calisthenics, som træningsform, vil du have mulighed for at blive glad igennem din træning. Det samme er gældende for at kunne udføre øvelser, som du ikke kunne da du startede med at træne street workout, men via den korrekte træning nu er i stand til. På den måde kan Calisthenics ændre dit fokus fra, hvordan du ser ud til, hvor stærk du er blevet og hvad din krop kan gøre. Denne træningsform handler om mere end blot at se godt ud på billeder og være stærk. Den handler også om, hvordan du kan aktivere din hjerne med nye øvelser.
GØR DIN TRÆNING SJOV
Træning og motion skal være sjovt. Hos Team VICI går vi derfor meget op i at have en god team spirit i vores træningssessioner. Vi har mange forskellige hold i løbet af en måned, men ens for alle er at vi har det sjovt med vores træning. Selv når vi fejler at lave en øvelse kan det være sjovt, men også når man har trænet op til at kunne udføre en speciel øvelse og endelig er stærk nok. Vi har altid en god tone i klubben og uanset om du er barn eller voksen, vil du med garanti få en masse sjove træningssessioner hos os.


TRÆN CALISTHENICS HOS VICI GYM

Book gratis prøvetime
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram